konferálás, műsorvezetés tapasztalt esküvői dj táncolhattok kifulladásig ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE Kovács Attila Esküvői DJ konferálás, műsorvezetés tapasztalt esküvői dj táncolhattok kifulladásig ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE Kovács Attila Esküvői DJ konferálás, műsorvezetés tapasztalt esküvői dj táncolhattok kifulladásig ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE Kovács Attila Esküvői DJ konferálás, műsorvezetés tapasztalt esküvői dj táncolhattok kifulladásig ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE Kovács Attila Esküvői DJ

Esküvőre DJ – a legjobb választás!

Manapság sok ifjú pár dönt a hivatásos DJ mellett, amikor esküvői zenekar után kutat. Sőt, ma már sok olyan zeneszám készül, amit nem zenekarra hangszereltek, illetve olyan szintű elektronikai és gépi megoldásokat alkalmaznak, amit szinte csak egy lemezlovas tud megszólaltani. Ez a mai kor igénye és hát a korral haladni kell… 🙂

… de ne feledkezzünk meg a hagyományokról sem. A lakodalom egészét tekintve elengedhetetlen a zenei műfajokban való rugalmasság, hogy minden szórakozni vágyó megtalálja azt a zenét amire szivesen feláll táncolni. Így egy felkészült DJ repertoárjában mindig ott van a magyar és nemzetközi retro válogatás, a pop és rock slágerek, a funky és disco csemegék. Képben van a mai top zenékkel és tökéletesen ismeri a retro világot is.

Szeretnél olyan szolgáltatót találni, aki a megrendelő kéréseit, elképzeléseit maximálisan figyelembe véve dolgozik?

Munkámat pontos forgatókönyv alapján végzem. Rendezvényeimen saját hang-és fénytechnikát alkalmazok, mindig az igényeknek megfelelően. Hangtechnikai eszközeimet folyamatosan fejlesztem, így a legigényesebb hangosítási feladatok elvégzését is vállalom.

Nagy segítséget tudok nyújtani a lakodalom helyszínén lebonyolított esküvői ceremónia zenei anyagának kiválasztásában, megvalósításában, több száz zenei gyüjtésem egy nyitott drive-mappában mindig elérhető.

Munkám során minden személyes vagy emailes konzultáció ingyenes, megrendeléstől függetlenül beszélek, ötletelek minden ifjú párral, minden leendő megrendelőmmel és érdeklődővel. Lehetőség van személyes találkozókra, Skype-beszélgetésekre, elektronikus levélváltásokra. Minden kérdéshez, kéréshez nyitottan állok és maximálisan segítőkész vagyok.

Kovács Attila Esküvőre DJ

Szolgáltatásaim:

  • konferálás
  • egyedi kívánságlista
  • maximális szakmai- és technikai felkészültség
  • garantált jókedv és buli hangulat kifulladásig
  • profi berendezések
  • ingyenes konzultáció
  • saját mulatós mixek élő énekkel
  • 12 órás rendelkezésre állás

PÉNTEK: - 30 %

Pénteki esküvői dj munkámat kedvezményes áron vállalom, 30 % kedvezményt biztosítok minden pénteki munkára.

tovább olvasom a pénteki ajánlatot »

Menü